Wij zijn het zat!

Door BAS80 op donderdag 18 februari 2010 10:43 - Reacties (44)
Categorie: Prive, Views: 7.670

Nou het is weer raak, ditmaal onder mijn eigen huis!
Vannacht om half 1 werden wij opgeschrikt door een grote knal, dit was een band van de brandende auto of de benzinefilter van mijn buurman z'n auto. Binnen luttele seconden stond de hele buurt buiten, het adequate optreden van de bewoners heeft er voor gezorgd dat het niet erger werd. Onze leasebak de Peugot hebben we uit de carport gereden (gelukkig stond mijn mk3 GTI op de parkeerplaats) van de andere buurman die niet wakker werd hebben we met een paar man de auto uit de carport geduwd terwijl andere buurtbewoners gelijk begonnen te blussen met een brandblusser en een tuinslang.
Ik moet er niet aan denken wat er was gebeurd als de brand oversloeg naar onze huizen, dit is in het verleden al vaker gebeurd in onze straat een paar jaar geleden. Toen zijn 2 complete (boven) woningen uitgebrand. Deze huizen hebben namelijk 4 verdiepingen en op de begane grond carports en bergingen.
Vorig jaar en het jaar daarvoor zijn in onze buurt ook al meerdere auto's uitgefikt, allemaal brandstichting.
Afgelopen December was het weer raak, 1 straat verder 5 auto's uitgebrand en een beste roetschade voor de bovenliggende woningen.
BAS80 in VW topic 9 December j.l.

Ik snap werkelijk niet was deze gast(en) bezield, er liggen gezinnen met kleine kinderen boven te slapen. Wij buurtbewoners zijn het spuugzat! Je kan niet meer rustig slapen omdat je gewoon altijd op je hoede bent. Dit moet echt stoppen...
Hoelang duurt het nog voordat er daadwerkelijk slachtoffers gaan vallen?
Ik slaap toch nooit voor 1 uur dus ik denk dat ik maar eens regelmatig mijn slaapmuts jointje ga roken rond een uurtje of 12 met een ommetje in de buurt.. De Politie zei vannacht al dat je dit enkel kan voorkomen met bijvoorbeeld een buurtwacht, ook zal de Politie komende tijd hier extra patrouilleren.
Ik mag dit eigenlijk niet zeggen maar als ik hem te pakken krijg of een andere buurtbewoner word de dader publiekelijk gelyncht. Wij zijn echt het ZAT!!!!!!


Ik heb net de schade van onze carport en de berging bekeken en van de buurman, gelukkig kan dit worden opgelost met een hoge drukreiniger en een likje verf. Vanmiddag zal ik de brandverzekering maar eens een belletje doen hoe we dit gaan oplossen ofwel betalen. Zometeen ga ik eerst maar eens naar de Gamma om een 25 KG poederblusser schuim te kopen die ik in de gang ga ophangen naast de voordeur.

http://www.destentor.nl/multimedia/archive/01376/Autobrand_Deventer_1376673h.jpg

Weer een autobrand in Deventer! Nieuwsbericht.
De Stentor

[De consument] Blijf van mijn centen af!

Door BAS80 op woensdag 27 januari 2010 12:34 - Reacties (25)
Categorie: -, Views: 6.598

Wat is het toch met die bedrijven en instellingen van nu?

Vorig jaar overleed mijn moeder, en automatisch word je de erven van. Ik woonde op mijzelf en mijn moeder had schulden dus ik heb afstand gedaan van de erfenis (Dus geen erfgenaam) Op de dag van overlijden heb ik alles af laten sluiten alles lag al klaar want ik wist dat het zou gebeuren ik heb namelijk euthanasie laten plegen. Ik moest 3 maand wachten op uitspraak van de rechter en die is gekomen. Afstand, ik hoef niks te betalen maar ik krijg ook niets. Nou heb ik al een jaar ruzie met de gemeente Deventer die zegt dat ik er 3 maand heb gewoond terwijl er geen druppel gas/water/licht is gebruikt en alles is afgesloten op dezelfde dag. Nu willen ze 300+ van mij voor afvalstoffen heffing ze blijven zeggen dat ik er heb gewoond terwijl ik alle bewijzen heb dat het niet zo is en ieder bezwaar slaan ze in de wind. Alsof in daar 3 maand in het donker en de kou ga zitten terwijl ik een eigen huis heb!
Ik laat het dan maar gewoon voorkomen, ik betaal geen cent.

Ditzo auto verzekering heb ik vorig jaar beëindigt, na een belletje moest ik mijn vrijwaringsbewijs mailen. zogezegd zo gedaan. Tot 5x aan toe krijg ik weer rekeningen binnen en mail weer het vrijwaringsbewijs. Totdat ik echt kwaad werd en een aangetekende brief heb gestuurd met dreiging van gerechtelijke stappen. En ja hoor ik krijg een lullig excuus mailtje terug. Maar eindelijk is het geregeld.

November/December Miele BV.
Er word zomaar 98 Euro via incasso van mijn rekening afgeschreven, gelukkig 1 belletje en met 48 uur stond het er weer op. Iemand had mijn rekeningnummer opgegeven. Maar dit schijnt door de ING niet te worden gecontroleerd. Andere banken wel.

Vorige maand heeft energiedirect nog een een bedrag van 200Euro bij een vrindin afgehaald terwijl ze gewoon bij Essent zit. Ze heeft nooit wat te doen gehad met energie direct. Natuurlijk heeft ze de boel direct gestorneerd.

Gisteren kreeg ik een brief van Interim Justitia binnen, verrek ik had mijn boetes (fout parkeren) toch betaald? En dat was een veel lager bedrag. In iedergeval geen 322Euro.
Dan maar weer de telefoon inklimmen: Ja meneer dat is van uw laatste factuur van KPN uit November 2009. Ik: Maar ik heb al in geen 12 JAAR een abonnement bij KPN gehad. Het staat toch echt op uw naam zei de man. Dat kan niet, want ik heb al jaren Vodaphone.
Ik word als het goed is vandaag nog teruggebeld door Interrim.

Het is echt ongelofelijk hoe bedrijven met dit soort persoonlijke gegevens en geld omgaan van nietsvermoedende consumenten, en ze denken dat ze maar alles mogen en kunnen. Blijf met je fikken van (die weinige) centen af die ik heb!!!!!
mijn bloed begint momenteel tegen het kookpunt aan te lopen, dit kost me gewoon iedere keer klauwen vol tijd belkosten en geld. En daar heb ik alledrie niet veel van.
Waarom moeten ze mij toch iedere keer hebben. :'( |:(

De laatste borrelnoot in mien leven...

Door BAS80 op maandag 16 november 2009 14:02 - Reacties (19)
Categorie: -, Views: 7.524

Mijn eerste Tweakers blog post.

Zaterdag ben ik lekker aan het klussen geweest in mijn nieuwe huisje met wat vrienden, en dan hoort het ook dat je ze uitnodigt voor het eten en een biertje of een wijntje. Zogezegd zo gedaan, na het eten kwam de drank op de keukentafel en natuurlijk een paar toastjes chips en borrelnoten van AH.

Lekker kletsen met elkaar, na enkele versnaperingen komen dan ook weer de grote verhalen. Na zelf bijna een hele brie-punt weg te hebben gewerkt en ik kreeg de opmerking: "wij lusten ook wel wat"
Neem ik maar een paar handjes borrelnoten en loop ze lekker weg te kauwen, tot mijn 4de of 5de handje.
Ineens: AUW!!! Godgloeiende bommen en granaten (ik zal mijn echte woorden maar niet herhalen) :P
Breekt er een stukje kies af en alsof er een bliksemschicht door mijn kaak en kies ging..... Die verrekte noot was zo hard als steen!

Na een half uurtje trok de pijn weer een beetje weg en ik dacht komt wel goed, Maandag voor de zekerheid even een afspraakje maken met de tandarts om ff te checken....
Natuurlijk ging de avond gewoon weer gezellig verder maar wel zonder de AH borrelnoten met af en toe de vraag van een vriendin of ik er nog last van had: "Een beetje zeurderig pijn maar verder gaat het wel" zei ik.
Om 1 uur heb ik iedereen de deur uit gewerkt en ben lekker naar bed gegaan.
Toen werd ik de volgende dag wakker om 6 uur met een helse kiespijn! Een doos Profen gepakt en 2 stuks opgegeten, na een half uurtje ging het wel weer. Het werkte aardig dus ben maar niet naar de weekend tandarts gegaan, want ik zit midden in een verhuizing en dat kost klauwen met geld net zoals het weekendtarief.
Zondag avond hielp de Profen ook niet meer dus maar een paar Molletjes en codeïne weggesnoept. Niks hielp meer en heb de auto gepakt en ben naar mijn oude appartement in binnenstad gegaan waar ik 'nog' woon en waar al mijn persoonlijke spullen nog liggen. Ik denk klop maar even aan bij mijn hospita misschien weet die nog een huis tuin en keukentruukje...

Spoelen met sterke drank zei ze, dus ik naar beneden het cafe waar ik bovenwoon en een fles jenver geleend. Ik kan je zeggen dat verdooft goed :+
Maarja met zoveel Profen in mijn flikker leek het mij niet echt verstandig om het nog door te slikken.
Ik ben naar mijn baas gegaan vanochtend en gezegd dat ik het niet trek met de pijn en dat ik om 8:30 bij mijn tandarts voor de deur sta, en dat ik na de ingreep terug zal komen omdat ik 1 keer met trekken ook helse pijn heb gehad en een 2 de keer niet...

5 voor elf zat ik in de stoel en tien over elf stond ik alweer buiten zonder kies en een beurs kaakbeen. Veel verdoving had ik niet want het was met 10 minuten uitgewerkt, mijn chef heeft mij voor vandaag maar even in de ziektewet gegooit.
En daar zit ik nu met een ijszak en een bak yogurt en opgeloste Molletjes in lauw water te vervelen achter de PC... Vandaar deze blog, ik kan me niet eens concentreren op een spelletje.
Ik hoop dat de pijn morgen aardig is afgezwakt, arme ikzelf.

Ik zou eigenlijk Albert Hein hierom moeten aanklagen, helemaal omdat ik doorgaans sterke en gezonde tanden heb waarmee ik normaal bijna een staalkabel kan doorknagen...

Mensen, blijf van die AH borrelnoten af! Als tanden/gebit je lief is!!