De laatste borrelnoot in mien leven...

Door BAS80 op maandag 16 november 2009 14:02 - Reacties (19)
Categorie: -, Views: 6.698

Mijn eerste Tweakers blog post.

Zaterdag ben ik lekker aan het klussen geweest in mijn nieuwe huisje met wat vrienden, en dan hoort het ook dat je ze uitnodigt voor het eten en een biertje of een wijntje. Zogezegd zo gedaan, na het eten kwam de drank op de keukentafel en natuurlijk een paar toastjes chips en borrelnoten van AH.

Lekker kletsen met elkaar, na enkele versnaperingen komen dan ook weer de grote verhalen. Na zelf bijna een hele brie-punt weg te hebben gewerkt en ik kreeg de opmerking: "wij lusten ook wel wat"
Neem ik maar een paar handjes borrelnoten en loop ze lekker weg te kauwen, tot mijn 4de of 5de handje.
Ineens: AUW!!! Godgloeiende bommen en granaten (ik zal mijn echte woorden maar niet herhalen) :P
Breekt er een stukje kies af en alsof er een bliksemschicht door mijn kaak en kies ging..... Die verrekte noot was zo hard als steen!

Na een half uurtje trok de pijn weer een beetje weg en ik dacht komt wel goed, Maandag voor de zekerheid even een afspraakje maken met de tandarts om ff te checken....
Natuurlijk ging de avond gewoon weer gezellig verder maar wel zonder de AH borrelnoten met af en toe de vraag van een vriendin of ik er nog last van had: "Een beetje zeurderig pijn maar verder gaat het wel" zei ik.
Om 1 uur heb ik iedereen de deur uit gewerkt en ben lekker naar bed gegaan.
Toen werd ik de volgende dag wakker om 6 uur met een helse kiespijn! Een doos Profen gepakt en 2 stuks opgegeten, na een half uurtje ging het wel weer. Het werkte aardig dus ben maar niet naar de weekend tandarts gegaan, want ik zit midden in een verhuizing en dat kost klauwen met geld net zoals het weekendtarief.
Zondag avond hielp de Profen ook niet meer dus maar een paar Molletjes en codeïne weggesnoept. Niks hielp meer en heb de auto gepakt en ben naar mijn oude appartement in binnenstad gegaan waar ik 'nog' woon en waar al mijn persoonlijke spullen nog liggen. Ik denk klop maar even aan bij mijn hospita misschien weet die nog een huis tuin en keukentruukje...

Spoelen met sterke drank zei ze, dus ik naar beneden het cafe waar ik bovenwoon en een fles jenver geleend. Ik kan je zeggen dat verdooft goed :+
Maarja met zoveel Profen in mijn flikker leek het mij niet echt verstandig om het nog door te slikken.
Ik ben naar mijn baas gegaan vanochtend en gezegd dat ik het niet trek met de pijn en dat ik om 8:30 bij mijn tandarts voor de deur sta, en dat ik na de ingreep terug zal komen omdat ik 1 keer met trekken ook helse pijn heb gehad en een 2 de keer niet...

5 voor elf zat ik in de stoel en tien over elf stond ik alweer buiten zonder kies en een beurs kaakbeen. Veel verdoving had ik niet want het was met 10 minuten uitgewerkt, mijn chef heeft mij voor vandaag maar even in de ziektewet gegooit.
En daar zit ik nu met een ijszak en een bak yogurt en opgeloste Molletjes in lauw water te vervelen achter de PC... Vandaar deze blog, ik kan me niet eens concentreren op een spelletje.
Ik hoop dat de pijn morgen aardig is afgezwakt, arme ikzelf.

Ik zou eigenlijk Albert Hein hierom moeten aanklagen, helemaal omdat ik doorgaans sterke en gezonde tanden heb waarmee ik normaal bijna een staalkabel kan doorknagen...

Mensen, blijf van die AH borrelnoten af! Als tanden/gebit je lief is!!

Volgende: [De consument] Blijf van mijn centen af! 01-'10 [De consument] Blijf van mijn centen af!

Reacties


Door Tweakers user Undertaker2, maandag 16 november 2009 14:05

Maar wat was er nou met die borrelnoot dan? Zat er een steentje in? Of hadje gewoon tóch een zwakke kies?

Door Tweakers user BAS80, maandag 16 november 2009 14:07

Te lang gebrand denk ik eerder want er zaten meerdere harde jongens tussen.....

Door Tweakers user Soldaatje, maandag 16 november 2009 14:11

Weet je wat?
Waarom niet aanklagen?
Ga eens in gesprek met een advocaat.
Kan je nog een foto maken van het "bewijs"?
Je hebt nog getuigen ook!
Ik zou het sowieso even melden bij AH kunnen ze de schappen vast leeg halen.

[Reactie gewijzigd op maandag 16 november 2009 14:24]


Door Tweakers user ZpAz, maandag 16 november 2009 14:12

Aa, dat zijn die nieuwe krokante borreltnootjes van Duyvis zeker :+

Door Tweakers user Erwin, maandag 16 november 2009 14:13

Gevalletje zak opsturen naar de klantenservice, waarschijnlijk krijg je dan als compentsatie......... AH Borrelnoten :Y)

Door Tweakers user AlexV, maandag 16 november 2009 14:15

Ugh, bah, huismerken, die eet ik het liefst zo min mogelijk. Er zijn ook goede producten, zoals bijv. de AH naturel smeerkaas, en de AH grenadine limonade, maar 99% is bagger. Zo ook vaak met de huismerk chips, vaak klef, zacht en ranzig van smaak.

Gelukkig maar dat ik geen borrelnootjes consumeer, ik heb mijn kiezen al bijna gebroken op Napoleons die iets harder waren dan ik had gehoopt ;(

Door Tweakers user Thijs_O, maandag 16 november 2009 14:18

Populair blog dit. :+

Aanklagen gaat denk ik weinig zin hebben, je kan niet bewijzen dat het hun borrelnootjes waren die de schade veroorzaakten in plaats van een kiezelsteen, de teen van je vriend(in) of borrelnootjes van de Aldi. :P

Je kan wel de media benaderen - SBS6 enzo smullen vast wel van dit soort verhaaltjes ("Ik moest mijn kies trekken na een borrelnootje van de AH!"), Geenstijl misschien ook wel. Anders een nette brief naar de AH schrijven, kijken wat je langs die weg krijgt. :P

Door Tweakers user himlims_, maandag 16 november 2009 14:19

borrelnootjes moet je ook niet invriezen :+

[Reactie gewijzigd op maandag 16 november 2009 14:19]


Door Tweakers user boe2, maandag 16 november 2009 14:22

Aanklagen voor harde borrelnootjes, tja... 8)7

Gevalletje brute pech natuurlijk. Bekijk het zo: Die kies was er vroeg of laat toch aangegaan als het door een harde borrelnoot afbrak ;)

Door Tweakers user woekele, maandag 16 november 2009 14:28

Ben je trouwens serieus over al die pijnstillers die je slikt als je pijn hebt?

Door Tweakers user BAS80, maandag 16 november 2009 14:29

Dat van het aanklagen is de pijn die spreekt denk ik, mag graag een beetje overdrijven.... :+
Maar ik denk wel dat ik de rest van de zak terugstuur met een nette brief zoals Thijs_O al zei.
Vraag af of ik een zak noten weer terug krijg, liever een zak paprikachips ofzo :P

Ja woekele 1 elke 2,5 tot 3 uur. Kiespijn is wel een van de ergste pijnen die er is.
Na mijn brommerongeluk waar de arts het asfalt uit mijn gezicht moest peuteren en met meerdere zware kneuzingen had ik nog niet zo'n ondraaglijke pijn als vannacht...

[Reactie gewijzigd op maandag 16 november 2009 14:37]


Door Tweakers user Giant87, maandag 16 november 2009 15:41

Ja inderdaad kiespijn en migraine zijn tot nu toe de twee meest pijnlijke zaken die ik meegemaakt heb. :(

Je weet bij beiden niet meer waar je het moet zoeken, verschrikkelijk.

Door Tweakers user Worran, maandag 16 november 2009 15:58

waarom laten trekken??

ben je meteen de hele kies kwijt , ging vullen of een kroontje niet meer ?

Door Tweakers user Snake, maandag 16 november 2009 16:33

Ik vind dat aanklagen nog niet zo gek. Je hebt namelijk kosten door hun toedoen.

Door Tweakers user rb338, maandag 16 november 2009 16:56

Ik heb precies hetzelfde gehad met AH borrelnoten. Afgebroken kies, gevolgd door helse pijn en 3 bezoeken aan de tandarts. Kan wat met die kies te maken hebben gehad (die was al niet meer 100%) maar ik koop tegenwoordig Duyvis ;)

Door Tweakers user BaRF, maandag 16 november 2009 21:52

Wel even contact opnemen met AH hoor! Krijg je vast je rekening vergoed en een grote doos gratis AH shizzle :P

Mn zus had dit een keer met een cote-dor reepje: resultaat dus een enorme doos chocola :P

Door Tweakers user TerraGuy, maandag 16 november 2009 23:06

Maar ik denk wel dat ik de rest van de zak terugstuur met een nette brief zoals Thijs_O al zei.
Dat lijkt me inderdaad een uitstekende optie. :) Het geeft AH naast de kans zich van zijn beste kant te laten zien, ook de kans om misschien een productiefout te herstellen waarmee je ervoor kunt zorgen dat anderen niet hetzelfde moeten doorstaan wat jij nu doorstaat. :)

Naast deze waarschuwende blog dus ook bij de bron aan laten pakken. ;)

Door Tweakers user r00kw0rst, zaterdag 21 november 2009 19:28

Oh verschrikkelijk,, komt mij heel bekend voor.. ik had laatst 3 weken terug een winegum van de euro-shopper van de albert heijn, neem er eentje.. en toen schoot me vulling dr uit.. de volgende dag zat ik bij de tandarts op de stoel, en begon de ellende van het boren en alles |:(

sinds die dag geen wine-gums meer voor mij :9~

Door Tweakers user Nikeo, woensdag 27 januari 2010 16:13

hahaha, het is gewoon grappig, zo herkenbaar :D

ben een keer huilend in slaap gevallen na het boren van een nasty gat in mn kies.

En dan ben je 22 en een mán. Drijft je tot wanhoop dit soort pijn :Y)

Reageren is niet meer mogelijk